Dirigent

Performance is about sharing the joy of your music,
not your worries about how good you are

Dirigent zijn vind ik een inspirerend beroep. Het geeft mij veel energie om met verschillende groepen samen te werken. Het is leuk om de groei van koren te begeleiden.

Ondertussen heb ik met veel plezier verscheidene koren mogen dirigeren: vrouwenkoor ’t Zwingkoor te Almelo, gemengd koor Amazing te Holten, gemengd koor Del Core en jeugdkoor No Trebles te Delden, vocal group Flevox te Emmeloord en vocal group Kaleidoscope Amersfoort/Enschede waar ik ook lid was van de groep. Eind augustus 2016 ben ik gestart met mijn eigen vocal group, genaamd Waves, te Amersfoort. Daarnaast ben ik in september 2018 aangenomen bij dames vocal group Little Black Dress.

Wil je graag een concert bezoeken? Klik dan hier voor mijn agenda