Dirigent

Performance is about sharing the joy of your music,
not your worries about how good you are

Dirigent zijn vind ik een inspirerend beroep. Het geeft mij veel energie om met verschillende groepen samen te werken. Het is leuk om de groei van koren te begeleiden.

Ondertussen heb ik met veel plezier verscheidene koren mogen dirigeren: vrouwenkoor ’t Zwingkoor te Almelo, gemengd koor Amazing te Holten, gemengd koor Del Core en jeugdkoor No Trebles te Delden en vocal group Flevox te Emmeloord. In mei 2016 is vocal group Kaleidoscope gestart in Amersfoort/Enschede. Bij Kaleidoscope ben ik naast dirigente ook lid van de groep. Eind augustus 2016 ben ik gestart met mijn eigen vocal group, genaamd Waves, te Amersfoort. Daarnaast ben ik in september 2018 aangenomen bij dames vocal group Little Black Dress.

Wil je graag een concert bezoeken? Klik dan hier voor mijn agenda