Vocal groups & koren

Performance is about sharing the joy of your music, not your worries about how good you are

Dirigent zijn vind ik een inspirerend beroep. Het geeft mij veel energie om met verschillende groepen samen te werken. Het is leuk om de groei van koren te begeleiden.

Sinds mei 2013 ben ik dirigente van vrouwenkoor ’t Zwingkoor te Almelo. In augustus 2014 heb ik in samenwerking met muziekschool Hof van Twente gemengd koor Del Core en jeugdkoor No Trebles opgericht in Delden. In 2017 heb ik daar het dirigeerstokje overgedragen.

Sinds mei 2016 ben ik dirigente van vocal group Flevox te Emmeloord en vocal group Kaleidoscope te Amersfoort/Enschede. Bij Kaleidoscope ben ik naast dirigente ook lid van de groep. Eind augustus 2016 ben ik gestart met mijn eigen vocal group, genaamd Waves, te Amersfoort.